PS:DANCE DAY

Bli med på festen
En dag full av gratis workshops for barn og ungdom i mange forskjellige stiler! Ingen påmelding, bare møt opp.
https://www.facebook.com/events/768640743201458/

PROGRAM:
10.00: Breakdance 4-8år, 30min -Ruben arie Slob
10.30: Klassisk Ballett 1-2.klasse, 30min -Karin Midgaard
11.00 Jazz 3-4 klasse, 30min -Therese Slob
11.30 Musikaldans 5-7. klasse, 45min -Hanna Eikeli

12.00 OFFISIELL SEMESTER ÅPNING med show av Ps:DanceCrew, Breakdance Jam, DJ og mye mer!

12.45 Hiphop øvet/vkomne fra 8.klasse, 45min -Denice Solberg
13.30 Hiphop begynner fra 8.klasse, 45min -Hanna Eikeli
14.15 Breakdance alle aldere/åpent nivå, 45min -Ruben Arie Slob
15.00 Jazz øvet fra 8.klasse, 60min -Therese Slob

psdance poster fall 2014 break ny ny

The Invaders

The Invaders

 The Invaders 

Fem av Norges beste hiphop- og breakdansere invaderer ps:DANCE i Filadelfia-bygget
SEMINARGT.31, HAMAR
torsdag 3. oktober kl. 16:00!

The Invaders byr på urban dans, halsbrekkende stunts og heftig energi. Danserne er blant annet kjent fra Norske Talenter, So you think you can dance, Jungelboka og West Side Story.

The Invaders er en inspirerende danseforestilling. Nå får dere se dette superteamet på nært hold!

Forestillingen varer ca. 20 minutter. Etter forestillingen blir det Flash Mob rehearsal sammen med de profesjonelle danserne.

Til slutt blir det felles Flash Mob på Østre torg klokka 17:15, og mulighet til å se forestillingene i «Drømmecontaineren» sammen med resten av Hamar.

 Ta med famile og venner, alle er velkommen i Filadelfia kl.16.00! ! !
Forestillingen koster 20 kroner.

Til deg som går jazz på Espern kl.1600 og 1700 , i minikompaniet
eller om du går ballett, tåspiss, moderne på Filadelfia torsdag 3. oktober!

Dette blir istedenfor vanlig undervisning!
Vi har lyst til at alle skal få mulighet til å oppleve «The Invaders», derfor ber vi foreldre og foresatte om å kjøre barna til Filadelfia -Seminargaten 31, 2317 Hamar. Dere trenger ikke betale 20kr imed at dere allerede har betalt kursavgift for dette tidspunktet og dette blir istedenfor vanlig danseundervisning.

Åpningsprogram

Åpningen av ps:DANCE
Program lørdag 31.August

Alt program foregår i dansesalen i Seminargaten 31. 2317 Hamar.

10.00: Hiphop 5-7.klasse -Rashida Willems, Nederland

10.45: Jazzdans 3-4.klasse -Ingvild Sandvand

11.30: Breakdance/hiphop 4-8år -Ruben-Arie Slob

>>>12.00: Offisiell åpning<<<

12.30: Breakdance åpent nivå -Redo Ait Chitt, Nederland

13.30: Musikaldans 4-7. Klasse -Therese Slob

14.15: Moderne øvet/vkomne fra 8.klasse -Elisabeth Breen

15.30: Hiphop begynner/litt øvet fra 8.klasse -Rashida Willems, Nederland

16.30: Hiphop viderekomne fra 8.klasse -Indirah Tauwnaar, Nederland

17.30: Lyrisk jazz viderekomne fra 8. klasse -Therese Slob

19.00: All-Styles JAM! ! !
DJ: O’Henn – Henno Hamstra, Nederland
Dansegulv: DEG:)

Åpningen

Lørdag 31. August åpner PS:DANCE dørene for første gang!!!
Facebook event: ps:Dance åpningen

Denne dagen blir full av gratis klasser og workshops, med blant annet Redouan Ait Chitt, Indirah Tauwnaar-Duarte, Rashida Willems fra Nederland, Elisabeth Breen Berger fra Oslo, Ruben-Arie Slob og et heftig “All Styles Jam” på kvelden!

»Vi ønsker å skape et dansemiljø som florerer av energi, lidenkap og kreativitet».

PS DANCE 1