Barnedans

Er morsomme danseklasser for 4 og 5-åringer.
Vi jobber med rytmikk, motorikk, balanse og grunnleggende elementer fra klassisk ballett og jazzdans. Pedagogene bruker variert musikk og pedagogiske leker med mål om å stimulere barnas kreativitet og fantasi, og så klart ivareta deres danseglede!
Dette er en dansetime med høy «strutteskjørt-faktor» 🙂

DU TRENGER:
-bevegelig klær
-sklisokker eller ballettsko.

Sted: Parkgaten 31
Instruktør: Anja Teksum
Pris: 1500kr pr. semester (i tillegg kommer administrasjons gebyr på kr.49,-) faktura blir tilsendt på e-post

10 tanker på “Barnedans

 1. Hei, Min datter er 3,5 år og elsker å danse, spes ballett. Kan hun melde seg på dette semesteret?

   • Hun fyller 4 i august. Akkurat utenfor da. Hun har alltid vært tidlig ute med motorikk så dersom dere vil la henne prøve nå tror jeg hun vil klare seg like bra som som er noen mnd eldre. Hvis ikke prøver vi til høsten:-)

   • Hei Jane,
    ser at du ikke har fått svar på denne, beklager!
    Alderen for når man kan begynne er en regel som vi må overholde fordi vi får en del spørsmål og det blir vanskelig å gjøre unntak for noen.. Men, nå til høsten er hun jo gammel nok:)
    Timeplan og påmelding blir snart lagt ut!
    Håper vi sees

 2. Hei! Jeg har ei jente på 5 ( født januar 2010) som lengter veldig etter å få lære «ordentlig» ballett. Hun har deltatt på Barnedans et annet sted tidligere, men syntes ikke det var ordentlig nok. Hun skjønte ikke poenget med å danse/hoppe til gagnam style og musikk fra Frost-filmen… Nå lurer jeg på om kurset dere tilbyr kanskje vil oppleves som litt mere «ekte» ballet-opplæring for henne… Hva tror dere om det?

Det er stengt for kommentarer.