Dans på Stien

Velkommen til ny vandreforestilling «Dans på stien» i Stanges vakre natur! Du blir tatt med på en magisk vandring fra HIAS stranda, langs Ottestad-stien, og ender på vakre Atlungstad Brenneri.

Langs vandringen får du oppleve ulike poster fylt med dans, musikk, installasjoner og poesi.

«Dans på stien» er av og med barn, ungdom og voksne, amtører og profesjonelle. Dette blir en unik og uforglemmelig kveld med et stort mangfold og stor variasjon av danseuttrykk og kunstformer.

Kl.18.00 vil det være utstillingsåpning nedenfor HIAS. Her kan du se stor kunst av små barn laget av barnehagene i Stange kommune.

Kl.18.30 vil det være en tjuvstart for barnefamilier! Innholdet på stien er det samme, men her er tidspunktet mere barne vennlig.

Middagen sa du? Jo det kan du ta i samme slengen -enten før du begynner å gå, eller når du kommer til Atlungstad Brenneri. Du vil også få kjøpt god kvalitetskaffe hos fra baristalinjen på Hedmarktoppen FHS som du kan ha med deg på turen;)

Så her er det bare til å ta med seg støvlene, ullkofta, gode venner og hele familien!

V E L K O M M E N ! !

Arrangementet er et samarbeid mellom Atlungstad Brenneri, Teater Innlandet, TILT Innlandet, Panta Rei Danseteater, Stange kommune og Ps:Dance.

Dans på stien er en del av dansesatsingen DansINN som er finansiert av Sparebankstiftelsen, Stange kommune, Hamar kommune og Hedmark fylkeskommune.

https://www.facebook.com/events/332004567491579/?ti=icl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s