Juleavslutning

Juleavslutning -en vandreforestilling…!
Årets juleavslutning vil være: torsdag 11. desember kl. 17.30 på Hamar Kulturhus! Oppmøte for alle danseelever er kl.17.00, vi møtes i inngangspartiet på Kulturhuset, og foreldre er velkomne fra kl.17.30. Vandre forestillingen vil vare ca 1 time og 15min, fri ingang. Velkommen til store og små!

For elever fra 4 år tom. 2. klasse blir det juleavslutning i sine egne timer i studio, hvor foreldre og foresatte er invitert inn i studio:) De skal altså ikke være med på vandre forestilling, men de er hjertelig velkommen til å se på! Dette gjelder: Barnedans 4-5år, Dans Yngre 1 og 2, Klassisk ballet 1-2.klasse og Breakdance/hiphop 4-8 år.

Kursoppstart i 2015 vil være fra mandag 26. januar. Timeplanen er ikke avklart enda, dette er pga. at vi dessverre må ut av vår fine dansesal på Espern Aktivitetspark. Ahlsell som allerede leier store deler av Smedvig eiendom (eier av Esperns lokaler) og er en økonomisk tyngre leietaker en oss, trenger mer plass og dansesalen som ligger vegg i vegg med Ahlsell skal bygges om til lager. Vi er i dialog med Hamar Teater/Kippersund om muligheter for å leie der. Ps:Dance er kommet for å bli, så dette skal vi finne løsning på.

Takk for en fin høst! Ser frem til fortsettelsen i 2015:)
God førjulstid!
Karin, Anja, Ingvild, Denice, Hanna, Miko, Rayon, Ruben-Arie og Therese